fredag den 12. februar 2010

Evening star...
Hvis jeg skulle  i byen i aften, ville jeg tage det her kluns på. Helt nye sorte Cheap Mondays (of course) og en prikket oversize tee fra London med en skøn pailletstjerne midt på brystet. Til fødderne har jeg sørget  for 10cm høje wedges fra Forever 21 med masser af spænder. Jakken er en skøn fake fur til 35 kr i min nærmeste genner...  Men jeg skal ikke nogen steder i aften, for jeg skal på arbejde imorgen tidlig, ellers bliver jeg aldrig klar til den premiere. Jeg skal lige love for at det her projekt er at regne for en meget lang eksamen... Anywho, imorgen står programmet på at fremstille en hobbykniv med blod i, lave mærkater til alle de falske øl der bliver drukket og udregne et stablesystem så alle mine åndssvagt tunge cementsække ikke vælter hele tiden.

Nu er jeg gået igang med aftenens anden rom og cola, det er også lidt festligt når man hører mærkelige plader med didgeridoo og strubesang og andet godt. PS, det er Paul der har sat det på...

6 kommentarer:

 1. cool look :-) du er klar til byen. xoxo

  SvarSlet
 2. Cool stil, fantastisk som du bærer det!

  xoxo EmmoEmmo

  EmmoEmmo.blogspot.com

  SvarSlet
 3. ohhh, nıce.... og mht tıl musıkken - dıdgerıdu er jo udodelıgt.... :)

  SvarSlet
 4. Flot blog!!:)

  http://choicewithnoise.blogspot.com

  SvarSlet
 5. I realy like your Outfit!
  Where are you from?

  Lovely Wishes,
  Violet!

  SvarSlet
 6. Thank you everyone :-) @violet: I'm from Denmark, living in Aalborg in the northern area of Jutland. Nice blog of yours too!

  SvarSlet