tirsdag den 14. september 2010

USA USA USAhej misser. puhaaaa det er langt tid siden jeg har postet noget. men nu for pokker kommer der lidt. godt nok ikke af tøj osv, men en lille info om min tur, om ikke så længe til USA.
ja, altså, det var jo sådan at katerina bitzakos jo flyttede til USA for at bo med sin mand, i januar måned. planen var jo at de skulle giftes i grækenland næste sommer, men nu har de så lige rykket brylluppet, til d. 23 oktober... i USA, north carolina, Charlotte, hvor de bor...:) og ja så spurgte hun om jeg ikke havde lyst at komme. og det havde jeg jo selvfølgelig. så igår ringede jeg til vores søde mor og far og de vil gerne låne mig pengene til flybilletten. det er jo lidt dyrt, men for pokker mand. et ægte amerikansk/græsk bryllup, 200 gæster, flotte kjoler, solskin og alt muligt. det kan man ikke sige nej til. er helt vildt spændt og glæder mig bare vildt vildt meget. skal flyve d. 14 oktober om morgenen, mellemlande i münchen og så videre til charlotte. kommer hjem igen d. 26 oktober.
og nå ja, så skal jeg være den smukke bruds personlige stylist, sætte hår og lægge make-up på hende...:) ihhh altså, det bliver så flot..:)
nå men det skulle i bare lige vide.

ps. har lige været nede at bestille et mastercard GOLD... for pokker hvor jeg kan...:)

1 kommentar:

  1. Du er for sej! Jeg glæder mig helt vildt til at høre om det! :D

    SvarSlet